Minden, ami szívből és lélekből jön

Szívvel - Lélekkel

Szívvel - Lélekkel

Kulcs az ajtóban!

- a VÁLTOZÁS TE MAGAD VAGY! 

2023. február 16. - Sandroz
329769486_775091626811910_2854261010531716840_n.jpgÉletünk során sok ajtón ki-be járunk, és mindegyik - ha akarjuk, ha nem - nyomot hagy bennünk, ahogy mi is nyomot hagyunk magunk után a környezetünkben.. Észrevétlenül is, de mindig változunk, de közben ugyanazok vagyunk, és mégis mindig mások... A lényeg, hogy mindig tudjunk önmagunk lenni.., azok, akik éppen vagyunk. Ne akarjunk másnak látszani. De közben ismerjük fel, hogy Isten kegyelméből mik is lehetünk...és ez a végtelen erő és lehetőség mindig ott van bennünk és körülöttünk.. Viszont van úgy, hogy ez a változás fájdalmas.. lerombol bennünk, aztán újra felépít dolgokat az Úr, hogy ezáltal többek és jobbak legyünk, hogy tanuljunk, hogy fejlődjünk.. Tehát ne szégyelljed, ha közben "ordíthatnékod" van, vagy szólni sincs kedved, és saját magad szigetére száműződ magadat. A lényeg, hogy ne szűnj meg szeretni, és közölni-kifejezni azt másokkal, mert a szeretet a sziklád, amin mindig erősen megállhatsz. 
329117995_1326842354775764_6976825165327289337_n.jpg
Ha fáradt a szemed, akkor elhomályosul előtted a kép, amit látni akarsz.. – Ha fáradt ( terhelt ) a lelked, akkor nem látsz tisztán, és nehéz felismerned melyik út a járható és vezet a boldogsághoz. Csukd be a szemedet, nyisd ki a szívedet, pihentesd meg lelkedet Isten szeretetében, amely a világ csillogása és fényszórói helyett a Világosságot hozza el neked.
329766198_581810227162617_8895152406999800094_n.jpg
A világosság gyógyír élj a Fénynek, .. a szikrát szítsad, a válaszok benned égnek.
A benned felmerülő összes kérdésnek a válaszait ott találod, ahol a kérdés megfogant...
Ha kívül keresed, akkor sosem találod.
- Isten, aki megalkotta benned a kérdéseket, a válaszokat is beléd helyezte. A bölcsesség ajándékának ajtajára a lelkedben kutatva találsz rá. Az ajtó kulcsa tefelőled van a zárban. Isten mindig kész rá, hogy bemenj oda és meríts az Ő bőségéből, de soha el ne felejtsd, hogy minden ajándék tőle származik. Légy hálás! Dicsőségét ne halványítsad el azzal, hogy saját magad erősnek és erényesnek tartod.., mert az is ajándék, ha állsz.. és ha elestél az Ő erejéből tudsz csak felállni, amit neked ad önzetlenül. 
A kulcs a zárban! A bölcsesség szabadon áramolhat, ha alázattal és kereső szívvel nyúlsz a kulcs felé, és hagyod, hogy az ajtón keresztül tanítson téged az Isten a Lélek és a Szellem által. Nem azért kapod a tudást, hogy azzal kérkedj, hanem hogy szolgálj vele! Vagyis, hogy lelki épülésére legyél másoknak. 
Számtalan módja lehet a szolgálat megnyilvánulásának. Keresd meg azt, ami a teneked szánt speciális eszköze az Isteni Akaratnak, hogy azzal építs, és kifejezd az Isten irgalmát, szeretetét az emberek iránt. Keresd meg először is az ajtót, és rakd a kulcsra a kezed.. Vagyis legyél készséges az Isten eszközévé válni. Ne akard láttatni magadat, hanem az Istent helyezd a középpontba, annyira, amennyire csak telik tőled. Lelkedben hajolj meg és emeld fel a fejed, a tekinteteddel keresd az Isteni arcot, amely elsősorban a kicsinyeken, a szenvedőkön, a semminek látszókon keresztül fordul feléd. Hallgassd a csendben a szót, a szavakon túli lélek morzsákat, és megtalálod Isten békéjét, ami boldoggá tehet, s ezáltal te is boldogíthatsz másokat. 
Ne késlekedj! Itt van az idő, hogy cselekedj.! Ha mindig arra várunk, hogy majd... akkor soha nem jön el a megfelelő pillanat! a VÁLTOZÁS TE MAGAD VAGY! 
Miért sírjunk, szomorkodjunk, ha lehet nevetni is! Ideje van a gyásznak, a részvétnek, és akkor helye van a sírásnak... De ideje van észre venni az önsajnálat hiábavalóságát is... Az őszinte szeretetből ejtett könnyek erősítik a szívet-lelket, de az "áldozat szerep" meggyengíti és sebezhetővé teszi... Az élet örömeit felismerni csak nyitott lélekkel lehet. Lelkünk tükre-ablaka a szemünk. Aki meglátja az életben a szépet, s megtalálja a benne elhelyezett kincseket, az az ember boldog, mert világosságban jár, és nem lesz része a sötétségben még akkor sem, ha e világ ablakai bezárulnak. Neki ajtót nyitnak, mert felismerik... mert a fény körül veszi életében azt, aki szereti az életet, és a halála is boldog halál lesz... A Szeretetben színről színre lát és boldog léte örökkévaló.

Isten kegyelméből: Rózsa Sándor (Sandroz)

328934501_1562191537583783_7225826651326582377_n.jpg

Elnézést kérek, hogy mostanában nem posztoltam, de egy nagyobb terjedelmű írásba fogtam, ami leköti szabadidőmet, de igyekszem itt is aktív lenni. Isten áldjon meg benneteket..  Kérem, és köszönöm a megosztásokat, és imáitokat értem, és szolgálatom kiterjesztéséért... Hálás vagyok !

Keress meg az InstagramonFacebokoon Egy Szív Egy Lélek néven megtalálsz. 

Látogasd meg a Gasztroblogomat is ( Chef Sandroz ), amit más tartalmakkal együtt a honlapomon keresztül könnyen elérsz. Kattints ide

*A blogokban szereplő fotók eredetije vagy saját készítésű, vagy a www.pixabay.hu oldalról származik A fotók és az írások, vagy azok részletei mindennemű felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel és a forrás pontos megjelölésével lehetséges. A bejegyzések megosztása az eredeti bejegyzés linkjével lehetséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivvellelekkel.blog.hu/api/trackback/id/tr4818051182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása